ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalista ITV News, Emily Morgan, a murit subit la vârsta de 45 de ani, a anunțat postul de televiziune, potrivit Daily Mail și Independent.

Morgan a fost editor de sănătate și știință și a jucat un rol esențial în reportajul despre pandemia Covid-19, unde a devenit o sursă neprețuită de informații pentru public, scrie Daily.

Descrisă ca fiind "incredibil de talentată", mamă a două fete, a jucat un rol esențial în acoperirea de către rețea a pandemiei Covid, notează sursa citată. 

ITN - pentru care a lucrat timp de 23 de ani - a dezvăluit că aceasta a decedat după luptă scurtă cu un cancer pulmonar galopant.

”În calitate de redactor de sănătate și știință, Emily a jucat un rol esențial în modelarea reportajelor noastre prin intermediul unora dintre cele mai importante povești ale timpului nostru, inclusiv prin reportajele sale curajoase în timpul pandemiei COVID-19, vizitând spitale și lucrători din domeniul sănătății aflați în prima linie și împărtășind poveștile lor cu telespectatorii noștri.

Reportajele sale au fost esențiale în expunerea presiunii imense și a presiunii la care erau supuși lucrătorii NHS, iar ea a devenit o voce de încredere pentru public într-o perioadă fără precedent. 

Pasiunea lui Emily pentru acest rol a fost evidentă în tot ceea ce a făcut, iar munca ei a fost o reamintire constantă a motivelor pentru care jurnalismul este important. 

Dedicarea ei pentru informarea și educarea telespectatorilor noștri va continua să îi inspire pe toți cei care au avut privilegiul de a lucra alături de ea”, a precizat televiziunea.
 
În martie 2021, jurnalista susținea înfocat vaccinarea. VIDEO:
 
  
Pe internet circulă informația că Emily ar fi fost vaccinată cu cinci doze antidcovid. Deocamdată, informația nu a fost confirmată.
 
O susținătoare înfocată a serului Covid, Emily scria în mai 2020 că cele două moduri prin care putem învinge pandemia de Covid este prin vaccinare și testare.
 

 
De asemenea, jurnalista sugera în februarie 2022 ca este prea devreme pentru a se relaxa restrictiile covid.