ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a anunțat decesul judecătorului Luca Aurelian Marian Murgoci.

„Consiliul Superior al Magistraturii își exprimă profundul regret pentru încetarea din viață a domnului MURGOCI LUCA AURELIAN MARIAN, judecător în cadrul Curții de Apel București, și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească”, a anunțat CSM.

Aurelian-Marian Murgoci-Luca activa la Curtea de Apel Bucuresti din 2021, iar anterior fusese presedintele Judecatoriei Sectorului 5.

De asemenea, judecatorul Murgoci-Luca era vicepresedinte al Asociatiei Magistratilor din Romania (AMR), notează Știripesurse.
 
Potrivit informațiilor LUJU, judecatorul Murgoci-Luca ar fi suferit un AVC. Tragedia s-a intamplat in conditiile in care magistratul nu implinise 40 de ani.
 
„A plecat un etalon al profesioniștilor în drept, un om cald, plin de viață”

„De necrezut! Mungoci Luca, prietenul și unul dintre magistrații care mi-au deschis porțile Palatului de Justiție în anii studenției, a plecat dintre noi. Am petrecut nenumărate ore împreună în care am dezbătut probleme de drept și am învățat cum gândește un judecător. Pentru mine a fost unul din reperele după care m-am ghidat în viața de jurist și am învățat de la el că în spatele dosarelor sunt de fapt oameni și nu simple spețe. Ce pot sa spun?! A plecat un etalon al profesioniștilor în drept, un om cald, plin de viață! A plecat un Judecător care privea oamenii și îi asculta, un judecător care avea timp pentru alții dar iată că pentru el nu a mai existat timp. Drum lin, Aurelian”, a scris avocatul Daniel Chifor pe contul său de Facebook

Dumnezeu să-l ierte!