ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lance Reddick, celebru pentru rolul său în serialul "The Wire" de la HBO și în franciza cinematografică "John Wick", a murit subit  la 60 de ani, potrivit TMZ.

Cadavrul lui Lance a fost descoperit în locuința sa din Studio City vineri dimineață, în jurul orei 9:30.
 
Cauza morții sale este momentan neclară, dar sursele noastre de aplicare a legii spun că pare să fie naturală.

Lance făcuse un turneu de presă pentru cel de-al patrulea episod al francizei "John Wick" și avea programată o apariție ca invitat săptămâna viitoare în emisiunea lui Kelly Clarkson.

Lance a postat miercuri dimineață pe rețelele de socializare un selfie video, părând să fie acasă cu câinii săi în loc să participe la premiera 'Wick 4' din New York City ... deși nu a menționat niciodată de ce nu a mers la premieră.

Înainte de a lucra la 'Wick', Lance a fost cunoscut mai ales pentru că l-a interpretat pe ofițerul fictiv Cedrick Daniels, de la Departamentul de Poliție din Baltimore, în serialul de succes al HBO "The Wire" ... personajul său apărând în toate cele cinci sezoane.

Lance a avut, de asemenea, roluri recurente într-o mulțime de seriale populare ... inclusiv "Fringe", "Bosch", "Oz" și "Lost".

În plus față de succesul său la TV, Lance a jucat și pe marele ecran în afara francizei "Wick" ... cu credite în filme precum "Angel Has Fallen" și "Godzilla Vs. Kong".
 
În septembrie 2021, el distribuia un articol din Washington Post, despre creșterea mișcării anti-vaccin, informează R3.