ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Uzina Dacia este în doliu după ce doi angajați au murit la interval de doar o zi. Ieri de dimineață, în timp ce se deplasa către serviciu, unui bărbat de 57 ani i s-a făcut rău și a murit. După tragedia petrecută ieri, în această dimineață un alt angajat, de 59 ani a murit chiar înainte de începerea programului de lucru, informează Obiectiv de Argeș.

Din primele informații, se pare că în această dimineață, în jurul orei 6:00, bărbatul de 59 ani, angajat al SC Horse SA (fost Renault Mecanique Roumanie), în funcția de mașinist mașini mobile pentru transporturi interioare, i s-a făcut rău în drum către serviciu și și-a anunțat șeful. Ulterior, cel din urmă, a sunat la ambulanță care l-a transportat pe angajat la Spitalul Mioveni. Din nefericire, bărbatul a murit la scurt timp.

Vestea a căzut ca un trăsnet peste colegi care, nu mai departe de ziua de ieri, aflaseră că un alt coleg de-al lor, de 57 ani, angajat al SC Automobile Dacia SA în funcția de Șef UEL, a murit tot în drum către serviciu. Se pare că bărbatului i s-a făcut rău în timp ce se afla în stația de autobuz pentru a se deplasa spre serviciu, căzând secerat la pământ. Din păcate, medicii nu au mai putut să îi salveze viața.