ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Careienii au avut parte, duminică,  23 octombrie 2022, de un spectacol deosebit dedicat Zilei Eliberării orașului și Zilei Armatei Române, relatează Buletin de Carei.
 

„Asociația românilor refugiați și expulzați în 1940 și ASTRA Despărțământul Aurel Coza Carei au organizat un moment comemorativ în cinstea eroilor căzuți în luptele de eliberare de sub ocupația hortystă. Invitații speciali au fost frații Andrei Păunescu și Vanghele Gogu care au trecut Carpații dacă e să ne amintim de vorba cântecului istoric ,,Treceți batalioane române Carpații,,.

Alături de ei au evoluat Aida Negrea de la Scărișoara Nouă, Mara Țineghe, Cezar de la Marna, grupul de moațe din Marna Nouă și publicul. Un public bun cunoscător al cântecelor Cenaclului Flacăra, al pieselor de suflet ale românilor. Un public neobosit. Alese mulțumiri și prețuire celui care a susținut cele două asociații pentru ca să avem parte de acest eveniment de la Carei. Pentru că la Carei nu se implică niciodată Primăria pentru a marca Ziua Eliberării orașului.”, scrie sursa citată.
 
VIDEO: