ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Polițiștii rutieri au depistat în trafic, pe DN 2, în județul Neamț, un bărbat care conducea un autoturism, încălcând de 4 ori regimul legal de viteză. Acesta a fost sancționat contravențional, pentru fiecare abatere în parte, cu amendă în valoare de câte 1.305 lei, totodată, fiindu-i reținut permisul de conducere auto, pentru 90 de zile, la fiecare abatere săvârșită, se arată într-un comunicat al Poliției.

Șoferul, în vârstă de 43 de ani a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 126 km/h, în localitatea Horia, cu 126 km/h, în afara localității Horia, cu 215 km/h, în afara localității Secuienii Noi și cu viteza de 130 km/h, în localitatea Secuienii Noi.

Acesta a fost sancționat contravențional, pentru fiecare abatere în parte cu amendă în valoare de câte 1.305 lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, la fiecare abatere, pentru 90 de zile.

Depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews