ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


NASA, Yahoo și departamentul de pompieri din Washington folosesc formulare online realizate de doi tineri din Timişoara. 
 
Softul conceput de ei este completat acum de zeci de milioane de oameni din toată lumea, iar un fond privat a investit un milion de euro pentru a-i ajuta pe cei doi să-şi dezvolte afacerea.

Tudor și Florin au renunțat în urmă cu cinci ani la joburile sigure dintr-o multinațională ca să-și lanseze propria afacere. Încă din start aveau planul de a trece dincolo de graniţele ţării, conform Digi24.ro.

„Cu timpul am început să ne dezvoltăm, să gândim mai business like [...] inițial am fost doar eu și Florin, după care am angajat un grup de 3 persoane deci am fost cinci în a doua fază, iar apoi am ajuns la 45 -50”, a explicat Tudor Baștea.
 
„Avem clienți din peste două sute de țări, într-adevăr majoritatea vorbitoare de limbă engleză. De-a lungul timpului au fost în grădina noastră Hilti, este departamentul de pompieri din Washington, a fost chiar și NASA, Yahoo la un moment dat ne-au folosit formularele”, spune Florin Cornianu.

Cu un portofoliu de clienţi aşa de importanţi, cei doi tineri au atras atenţia unui fond privat de investiții, care le-a oferit un milion de euro ca să își dezvolte afacerea. Peste 35 de milioane de oameni din toată lumea au completat formularele create la Timișoara.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews