ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marți, 16 mai, ora 14, prezenți în față la CNCD, (Piața Valter Mărăcineanu nr 1-3) alături de Dan Grăjdeanu, liderul Frăției Ortodoxe, reclamat de Alexandru Florian, directorul Institutului Elie Wiesel!

Când un român este chemat la judecata unor instituții ideologice care acționează coordonat împotriva Libertății de a fi român, este de datoria noastră să fim umăr lângă umăr cu el, atât pentru a-i arăta suportul nostru moral cât și pentru a le demonstra acestor instituții că suntem uniți, că nu suntem spice, ci un mănunchi de neîndoit.

Dan Grăjdeanu împreună cu Frăția a fost prezent în toate bătăliile importante pentru libertate, pentru afirmarea demnității și Identității românești, a fost si este ajutor real, concret pentru zeci de biserici și mănăstiri, pentru sute de oameni aflați în nevoie.

Iar acum, când este judecat pentru "vina" de a fi român, nu trebuie lăsat singur în fața inamicului. Nu trebuie lăsat singur la greu.

Calea Neamului și Mișcarea Națională vor fi alături de el. Sunt convins că și alte organizații precum si mulți alți români care au văzut în Frăția Ortodoxă sufletul național, curat și puternic.

Prezența noastră va trebui să fie o lecție de solidaritate pentru toți cei care ne ataca, pentru toți trădătorii și inamicii străini ai României.

Mergem cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!

Vedeți Documentele Acuzării Aici

Citiți și: Solidaritate cu Dan Grăjdeanu, Marina Alexandru și protestatarul Luis Bratu - Dosar Penal pentru că a spus pe Facebook că ar trebui ca românii să pună mâna pe furci și pe topoare. Eminescu: LA ARME! Coșbuc: NU veți scăpa nici în mormânt! VIDEO