ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Românii își manifestă solidaritatea cu firma de lactate considerată vinovata principala în cazul bebelușilor bolnavi de sindromul hemolitic uremic. Pe rețelele de socializare au apărut în ultimele ore numeroase mesaje de încurajare pentru cei de la Lactate Brădet, care spun că nu pot înțelege ce se întâmplă.
  
„Vă mulțumim mult de tot celor ce ne sunteți alături, ne cerem scuze celor, pe care, poate, i-am supărat. Este foarte greu că în această țară unde mass media te ridică și tot ea te distruge să ne exprimăm punctul de vedere. Așa cum s-a scris suntem o fabrică mică, acea fabrică în care toata familia a fost implicată și de unde noi, toata familia, de la mic la mare consumăm produsele. Din această fabrică, în toată această perioadă, au plecat produse și în comunitatea europeană și nu am avut niciodată niciun incident. Până în acest moment, nu știm ce să vă spunem, fiindcă rezultatele analizelor nu sunt finale; tocmai de aceea nu vrem să facem vreo declarație în acest sens; dar, așa cum părinți de la Marie Curie au ieșit și au declarat că NU branza proaspată a fost alimentul consumat de copilași și atâta timp cât analizele făcute până la această dată atât la personal cât și la produse au ieșit bune, haideți să nu ne mai dăm cu părerea și să lăsăm persoanele abilitate să-și facă treaba. Suntem părinți, suntem persoane cu frica de Dumnezeu și ne este foarte greu în aceste momente să înțelegem ce se întamplă”.

Această postare a ajuns în câteva ore la aproape 9.000 de like-uri și aproape 5.000 de distribuiri. De asemenea, mesajele nu încetează să apară atât de la oameni aflați în țară, cât și în străinătate.

Redăm mai jos doar câteva dintre mesaje:

„Nu cedați!!! S-a creat un curent de susținere pe Facebook pentru dumneavoastră. Apelați la specialiști în marketing care ar putea întoarce acest moment în favoarea vânzării produselor dumneavoastră. Dumnezeu să vă ajute !!!”

„Eu locuiesc în Belgia și am fost în România din 7 ianuarie până în 7 februarie. Cu doua zile înainte sa mă întorc am cumpărat brânză marca bradet și am mâncat. Alăptez un bebe de 10 luni și bebele nu are nimic! Nu vă demoralizați. Ăstia vor un țap ispășitor ca să mușamalizeze vaccinurile contrafăcute în Kazahstan!”.

„Spun același lucru care l-am mai spus, copilul meu de 1 an și 4 luni consumă lapte zilnic de la „Lactate Bradet” și are analizele făcute în februarie și este perfect sănătos, așa că nu mai aruncați cu „vorbe în vânt” aiurea.. Și eu și familia mea consumăm aproape zilnic produse de la această fabrică……vă recomand cu mare drag smântana vrac, nu are rival pe piață!!!!!!”.