ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ion Cristoiu despre Arafat: Omul e redus mintal!

„Comandantului acțiunii” COVID, numitul Arafat Raed, secratr de stat al unui GUvern demis, deține 12 funcții în cadrul Statului român, inclusiv cea de șef al DSU, scrie avocatul Gheorghe Piperea într-o Scrisoare Deschisă către generalul Nicolae Ciucă, premierul desemnat, în care îi cere demiterea lui Arafat.

Recent, același personaj i-a spus Avocatului Poporului că nu-i stă în cale Constituția României. Apoi a continuat cu încălcarea Constituției României și a convenților internaționale la care suntem parte și a declarat cu tupeu că ar trebui tăiate microfoanele celor care nu se înscriu la Cântarea Vaccinării. Primul care i s-a alăturat în poziție de drepți a fost președintele Colegiului Medicilor, Coriu Daniel care a mers cu aberația și mai departe: Medicii care nu susțin vaccinarea la TV să fie suspendați și sancționați!

Vineri, 22 octombrie 2021, ca cap al CNSU, Arafat a emis sub semnătura demisului Cîțu o Hotărăre prin care cere interzicerea accesului nevaccinaților, care plătesc două treimi din salariile tuturor angajaților de stat, în instituțiile publice.

Raed Arafat este urmărit de mai multe cazuri penale nefinalizate sau din care a ieșit basma curată, între care amintim moartea pilotului Adrian Iovan și a studentei Aurelia Ion din Munții Apuseni, morții din Siutghiol, carnagiul de la Colectiv și salba de incendii cunoscute din spitalele țării.

În privința atacului incalificabil la libertatea de exprimare, reacțiile breslei au fost anemice spre inexistente, motivul fiind - atunci când organele mass-media nu sunt direct subunități ale serviciilor speciale din țară sau străinătate și tac la comandă - cunoscuta cumpărare a presei de către Guvern cu câteva purcoaie de zeci de milioane de euro.

Ion Cristoiu, ca întodeauna, în ce privește apărarea libertății de exprimare, a spălat obrazul murdar al presei prin nota sa distinctă și comentariile sale dure cu privire la ciudatul caz Arafat. Maestrul Cristoiu consideră că și Klaus Iohannis ar trebui să fie făcut responsabil pentru morții din România și se întreabă ce face ministrul Lucian Bode, șeful direct al ui Arafat, cu astfel de declarații anticonstituționale. De ce nu-l demite? 

Cu revoltă îndreptățită față de tupeul lui Arafat, reputatul scriitor și publicist Ion Cristoiu exclamă: „Cine e el să taie microfonul? Cum își permite el, un secretar de stat, un felcer - ca asta e, un felcer -, să spună că taie microfonul? Să-și taie el gâtul dacă vrea!”, a spus maestrul Ion Cristoiu, într-una dintre emisiunile sale recente (VIDEO mai sus) în care a relevat și că Cîțu este marioneta finanțelor mondiale.

Așadar, avem următorul SONDAJ ActiveNews: Vreți demiterea lui Arafat? Votați și dați mai departe!