ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Patruzeci și unu la sută dintre votanții americani nu doresc să facă vaccinul împotriva noului coronavirus, relevă un sondaj Harvard CAPS-Harris dat publicității luni, informează Breitbart.com.

Lansarea vaccinării continuă stat după stat, însă o parte considerabilă dintre respondenții americani rămân sceptici față de efectuarea unui vaccin împotriva coronavirusului. În timp ce 59% dintre aceștia doresc să facă injecția, 41% o refuză. Două treimi dintre cei care nu vor să fie vaccinați au invocat îngrijorări privind posibile efecte secundare, iar restul de o treime se îndoiesc de eficacitatea vaccinurilor. 27% dintre respondenți au spus că nu sunt excesiv de îngrijorați în privința virusului, fiind urmați de 23% care au spus că vaccinurile ar trebui păstrate pentru cei mai vulnerabili. Alți 17% au invocat probleme de sănătate, potrivit publicației the Hill.

„Singurul număr mai îngrijorător în sondajul de luna aceasta este că 4 din 10 persoane încă nevaccinate nu vor să facă vaccinul Covid. Între aceștia sunt incluși 60% votanți de culoare”, a declarat directorul de sondaje al CAPS-Harris, Mark Penn, pentru sursa citată.

Realitatea că aproape jumătate dintre americanii teferi nu vor să audă de vaccinare e „îngrijorătoare” doar pentru uneltele dictaturii tehnico-sanitare, care au stabilit prin vocea lui Anthony Fauci, consilierul-șef în chestiuni medicale al Administrației Biden, o cotă de vaccinare situată între 70% și 85% din populația SUA, fără de care nu vor da drumul revenirii la o viață socială apropiată de normalitate. Aceeași voce care aplaudă menținerea restricțiilor și purtarea măștii chiar și după vaccinare!
 
În România, un procent similar cu cel din SUA refuză vaccinarea Covid. Un sondaj realizat acum o lună de INSCOP Research și Verifield, în parteneriat cu Facultatea de Științe Politice a U.B.B. Cluj-Napoca, arăta că 45% dintre respondenții din România nu doresc să fie vaccinați cu serurile experimentale puse pe piață și cumpărate de guvern din bani publici. Un alt sondaj realizat în această săptămână de ActiveNews relevă că aproape 97% dintre cititorii noștri refuză pașapoartele de vaccinare.