Un sondaj realizat de Sociopol având ca temă Referendumul pentru Căsătorie din 6-7 octombrie indică faptul că pragul de prezență pentru validare va fi depășit cu ușurință. Circa 48% dintre români au declarat că vor participa, cu siguranță, la Referendumul organizat pe 6 și 7 octombrie, potrivit Sociopol, scrie evz.ro.

Pragul de validare a referendumului este de 30%, dar nu va fi o problemă ca el să fie atins, rezultă din sondajul Sociopol.

Aproape jumătate din populația cu drept de vot se va prezenta la vot, mai exact 48%. Mai mult, chiar pragul de 50% ar putea fi depășit, dacă ținem seama că 17% înclină să creadă că vor merge la referendum, dar nu sunt încă siguri.

ESTIMARE PARTICIPARE VOT:

48% - cu siguranță DA

17% - probabil DA

11% - cu siguranță NU

5% - probabil NU.

În privința rezultatului referendumului rezultatul pare să fie foarte clar, majoritatea covârșitoare fiind favorabilă schimbării articolului din Constituție în sensul definirii familiei drept "uniunea dintre un bărbat și o femeie".

Dvs. cum veți vota la acest referendum?

DA - 85%

NU - 15%.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.