ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă mâine ar avea loc alegeri locale, Marian Munteanu, eliminat de PNL în urma unor jocuri de culise murdare, ar putea câștiga fotoliul de primar cu peste 35 de procente. Așa indică un sondaj secret publicat de site-ul Ziariști Online, care anunță, de asemenea, că susținători ai lui Munteanu au început să strângă semnături pentru candidatura acestuia ca independent.

Sondajul a fost realizat înainte de retragerea forțată a lui Marian Munteanu, pentru unul dintre partidele aflate în cursă iar rezultatele lui ar putea fi date publicității luni, scrie site.ul Ziariști Online. Sondajul indică o victorie a lui Munteanu, cu 35,5%, în timp ce candidatul PSD, Gabriela Vrânceanu Firea, ar obține 32 de procente.

Un sondaj similar, realizat de Avangarde, și dat publicității vineri de Realitatea TV, îl plasa pe Marian Munteanu în topul alegătorilor de dreapta din București, cu 47 de procente.

Susținători ai fondatorului Ligii Studenților au început să strângă semnături pentru candidatura lui Marian Munteanu ca independent. Un prim centru de colectare a semnăturilor va fi instalat mâine, în Piața Universității, după ora 14.00. Voluntarii pot începe strângerea de semnături și se pot prezenta luni în Piața Universității, la exact 26 de ani de la deschiderea Balconului Universității București, moment care a consacrat prima Zona Liberă de Neocomunism a României.