ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sondajul privind vaccinarea copiilor demarat de ActiveNews a ajuns la final. Din cei peste 20.100 de respondenți, nu mai puțin de 19.782 (98.2 %) au votat împotrivă. Am considerat acest sondaj foarte important pentru a demonstra divorțul total dintre agenda politicienilor și dorințele populației, precum și pentru a stimula o dezbatere pe această temă, care s-a lăsat prea mult așteptată în România - la fel ca și dezbaterea inexistentă pe tema vaccinării Covid a populației generale. Rezultatele mai jos.
 

 

Timp de doi ani, în România nu a avut loc nici o dezbatere științifică publică pe tema vaccinării Covid și, acum, în mod special, pe cea a vaccinării copiilor de la 5 ani în sus, categorie de vârstă pentru care există un risc apropiat de 0 (zero) de îmbolnăvire gravă. Campania de injectare a copiilor cu un ser aflat încă în faza de testare a fost lansată fără o consultare a publicului, a părinților, scria ActiveNews pe 26 ianuarie 2022, data la care CNCAV a început cu surle și trâmbițe injectarea experimentală a copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani. În dreapta, sondajul la data prezentării rezultatelor. 
 


 
 
REZULTATUL SONDAJULULUI: