Soprana Angela Gheorghiu primește, vineri, în Italia, premiul „Puccini”, distincție acordată anual unor artiști recunoscuți pentru interpretările memorabile ale capodoperelor compozitorului Italian, informează Radio România Muzical.
 
Soprana română este apreciată pentru rolurile sale în „Tosca”, „Turandot”, „La Rondine” și „Boema”. Ceremonia are loc la Gran Teatro „Giacomo Puccini” din Torre del Lago. Premiul este acordat de președintele Fundației Festivalului „Puccini”, Alberto Veronesi, și de primarul din Viareggio, Giorgio Del Ghingaro. 
 
Angela Gheorghiu a înregistrat pe disc patru opere complete de Giacomo Puccini, patru DVD-uri Puccini, dar și un album solo cu arii din creația compozitorului italian.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.