ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sora cântărețului Nick Carter, Bobbie Jean Carter, va fi înmormântată în Florida, unde a murit sâmbătă, la vârsta de 41 de ani, potrivit Daily Mail.

Cauza morții rămâne neclară oficial, dar surse apropiate familiei au declarat că se crede că aceasta a decedat din cauza unui stop cardiac.

De asemenea, surse din interior au transmis că fiica lui Bobbie Jean, Bella, în vârstă de opt ani, se află în custodia bunicii sale, Jane Schneck, în vârstă de 64 de ani.

Într-o declarație pentru TMZ, mama îndurerată a vorbit despre pierderea ei devastatoare. 

'Sunt în stare de șoc la aflarea veștii morții subite a fiicei mele, Bobbie Jean; și voi avea nevoie de timp pentru a procesa realitatea teribilă a faptului că acest lucru se întâmplă pentru a treia oară', a început ea.

'Când voi putea să gândesc clar, voi publica o declarație mai completă; dar până atunci aș cere să fiu lăsată să jelesc în privat'.

Ea a adăugat: 'Oricât de profund ar simți un părinte pierderea unui copil, suferința unui copil mic la pierderea unui părinte trebuie să fie mult mai mare'.

'Așadar, aș ruga pe cei înțelegători să spună o rugăciune pentru prețioasa mea nepoată de opt ani, Bella, care și-a pierdut anterior tatăl și care acum a rămas și ea fără mama ei'.

Fanii o pot cunoaște pe Bobbie Jean după apariția ei în reality show-ul House of Carters, difuzat în 2006. 

Ea, la fel ca și răposatul ei frate Aaron și răposata soră Leslie, s-a luptat cu abuzul de substanțe. 

Dacă Bobbie Jean a murit în urma unui atac de cord, așa cum se pare că familia ei crede, consumul de droguri ar fi putut contribui la acesta, afirmă rapid unele surse publice.

Nick, în vârstă de 43 de ani, nu a vorbit public despre această ultimă tragedie de familie, dar sora sa Angel, în vârstă de 35 de ani, a făcut o declarație lungă pe Instagram duminică, promițând să împiedice ca trauma care i-a bântuit pe frații ei să afecteze următoarea generație.