ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Claudette Dion, sora lui Celine Dion, a făcut o actualizare a stării de sănătate a cântăreței, după ce a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, care a obligat-o să-și anuleze turneul mondial, scrie Daily Mail.

Vorbind pentru Le Journal de Montreal (via SheMazing), Claudette a declarat că Celine, în vârstă de 55 de ani, este îngrijită de sora lor Linda și că lucrează îndeaproape cu cercetători specializați în această afecțiune rară.

'Nu putem găsi niciun medicament care să funcționeze, dar este important să avem speranță', a dezvăluit ea săptămâna aceasta.

'Sincer, cred că ea are nevoie mai ales de odihnă. Întotdeauna se dă peste cap [atunci când cântă], întotdeauna încearcă să fie cea mai bună și să fie în vârful jocului ei.

'La un moment dat, inima și corpul tău încearcă să-ți spună ceva. Este important să le asculți'.

Sindromul persoanei rigide este o afecțiune neurologică incurabilă care are ca rezultat spasme musculare incontrolabile. Afectează doar una din un milion de persoane.

Cu toate acestea, Celine 'a ascultat cât mai mult posibil de cercetătorii de top în domeniul acestei boli rare', iar familia 'are încredere' că va găsi într-o zi un mijloc de reabilitare care îi va permite să revină pe scenă.