ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sorana Cîrstea (32 de ani, locul 74 WTA) e în semifinalele turneului de la Miami! A trecut de Aryna Sabalenka (24 de ani, locul 2 WTA), scor 6-4, 6-4, potrivit GSP.

Sorana Cîrstea se află în cel mai bun moment al carierei. După ce a ajuns în sferturi la Indian Wells, jucătoarea din România a ajuns acum în semifinalele turneului de la Miami, de categorie WTA 1000.
 
Acest succes este cel mai important reușit de Sorana în carieră. Cîrstea s-a impus pentru a 19-a oară în carieră în fața unei jucătoare din Top 10 WTA, dar Sabalenka, locul 2 WTA, este adversara cel mai bine clasată pe care Sorana o învinge.

Deși era cotată cu a doua șansă la victorie, Sorana a reușit să dea peste cap calculele hârtiei. A început game-ul cu un break și s-a menținut în avantaj. 

Pe finalul setului, Sabalenka a forțat la retur și a reușit egalarea, la 4. Totuși, Sorana nu și-a pierdut calmul. A făcut break imediat și a închis setul cu un as, 6-4.