ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Sorin Grindeanu a declarat, duminică seara, că săptămâna viitoare va cere demisia ministrului Justiției, Florin Iordache, ca urmare a modului deficitar de a comunica pe tema OUG pe Justiție, el arătând că i-a „lăsat” câteva zile necesare pentru a trece bugetul de Parlament.

„După această perioadă dânsul își va face evaluarea, eu am această evaluare a mea, ca prim-ministru, și o să iau decizia pe care ați anunțat-o (aceea de a-i cere demisia, n.r.)”, a adăugat premierul, conform Mediafax.

Florin Iordache și Ministerul Justiției își asumă răspunderea pentru ce s-a întâmplat legat de scandalul privind OUG 13, a anunțat sâmbătă seara premierul Sorin Grindeanu, arătând că a existat o proastă comunicare.

Grindeanu a mai spus că moțiunea de cenzură depusă de opoziție nu va trece în Parlament, întrucât PSD și ALDE dețin o majoritate solidă în acest moment.