ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Sorin Grindeanu a catalogat, sâmbătă seara, informația apărută în spațiul public despre o posibilă implicare a sa în dosarul vânzării imobilelor naționalizate de la Timișoara ca fiind „o manipulare de joasă speță”. 

„Am văzut că se tot spune în spațiul public cum că am vreo legătură cu un dosar (dosarul vânzării imobilelor naționalizate din Timișoara - n.r). Asta e o chestiune care este o manipulare de joasă speță. Nu am răspuns niciodată, când am fost viceprimar al orașului, de domeniul patrimoniului orașului. Deci lucrurile sunt cât se poate de clare", a declarat șeful Executivului, la România TV. 

El a precizat , pe de alta parte, că nu a fost chemat la DNA în dosarul privind emiterea OUG 13, la fel cum s-a întâmplat cu alți membri ai Guvernului. 

În legătură cu numirea unui titular pentru portofoliul Justiției, Sorin Grindeanu a reiterat faptul că se ia în calcul posibilitatea ca acesta să fie o persoană neimplicată politic, care și-a câștigat respectul colegilor săi și "care poate să coordoneze politica în domeniul Justiției sau la Ministerul Justiției împreună cu celelalte instituții".