ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sorin Ovidiu Vântu revine cu un nou comentariu pe Facebook. De această dată, omul de afaceri dă sfaturi celor care vor merge la vot, îndemnându-i pe alegători să privească atent modul de expunere a fiecărui candidat..

Prin intermediul unui clip video postat pe pagina personală de Facebook, Sorin Ovidiu Vântu vorbește despre metodele pe care alegătorii ar trebui să le folosească pentru a-și da seama care este politicianul pe care ar trebui să pună ștampila de vot.

 "Priviți cu mare atenție gradul de expunere a candidaților pentru primăriile din localitățile dumneavostră. Cu cât acest grad de expunere este mai mare - în mijloacele mass-media, pe internet, tot felul de agitatori pe stradă, mașini cu tot felul de abțibilduri pe ele -, cu atât acel candidat este mai corupt. Acel candidat are nevoie de banii oamenilor de afaceri din localitatea lui și va fi obligat să le dea banii înapoi prin contracte cu primăria. Deci își vor plăti campaniile electorale din banii voștri. Încercați să evitați votarea unor asemenea specimene. Respectați-i pe ăia care vin și bat din ușă în ușă, care vin și fac tot felul de mitinguri prin piețe, prin cartiere, care nu cheltuiesc bani. Ăia sunt mai onești. Nu sunt cinstiți precum Maica Tereza, dar sunt oricum mai onești decât primii, care cheltuiesc bani pe care nu îi au. Puțini sunt candidații care vin cu bani de acasă. Asta-i o glumă. Nimeni nu-și cheltuie propria avere. Cheltuie averile altora", spune Vîntu pe Facebook. El își închei mesajul cu urarea "Paști fericit!".