Răfuiala ca-n Vestul sălbatic din Piața Constituției se lasă cu anchete.  Poliția și Jandarmeria București trebuie să dea explicații despre cum a fost posibil ca un astfel de incident să aibă loc la doi pași de Parlament și de sediul SRI. Și, conform Antena3, deși există nenumărați martori și multe camere de supraveghere, nimeni nu a fost reținut.
 
Într-o postare pe Facebook jurnalista Sorina Matei a comentat ironic transfromarea perimetrului din zona Pieței Constituției, unde se află sediile Parlamentului, Ministerului Justiției și SRI,  în scenă de luptă cu săbii și topoare între clanurile de proxeneți. Incident care pare să demonstreze, din nou, că interlopii și rețelele de crimă organizată stăpânesc țara.


„Clanurile de interlopi și proxeneți din rețelele de crimă organizată s-au tăiat și împușcat aseară în fata PG, MJ, SRI, in mijlocul Bucureștiului, langa Parmament, pe tarifele fetelor pe care le exploatează. Un individ a murit, alții sunt răniți. Parlamentul, PG, SRI și MJ n-au nicio problemă cu asta. În curând interlopii și rețelele de crimă organizată vor intra peste Licu, Hellvig și demisa Ana în birouri. Dacă n-au nicio problemă, sa-i invite în birouri. Sa le facă și o cafea. Stă la ușa să-i pazeasca Vasilescu, incompetentul sef. Cetățenii care ii plătesc, Dumnezeu cu mila. Cică problema nu e ca infractorii au ajuns până la ușile lor, problema e ca bumbaceala a fost în piata Constitușiei. Un fel de prostul până nu e și fudul și desprins total de realitați, nu e prost destul”, a scris Sorina Matei.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews