ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Răfuiala ca-n Vestul sălbatic din Piața Constituției se lasă cu anchete.  Poliția și Jandarmeria București trebuie să dea explicații despre cum a fost posibil ca un astfel de incident să aibă loc la doi pași de Parlament și de sediul SRI. Și, conform Antena3, deși există nenumărați martori și multe camere de supraveghere, nimeni nu a fost reținut.
 
Într-o postare pe Facebook jurnalista Sorina Matei a comentat ironic transfromarea perimetrului din zona Pieței Constituției, unde se află sediile Parlamentului, Ministerului Justiției și SRI,  în scenă de luptă cu săbii și topoare între clanurile de proxeneți. Incident care pare să demonstreze, din nou, că interlopii și rețelele de crimă organizată stăpânesc țara.


„Clanurile de interlopi și proxeneți din rețelele de crimă organizată s-au tăiat și împușcat aseară în fata PG, MJ, SRI, in mijlocul Bucureștiului, langa Parmament, pe tarifele fetelor pe care le exploatează. Un individ a murit, alții sunt răniți. Parlamentul, PG, SRI și MJ n-au nicio problemă cu asta. În curând interlopii și rețelele de crimă organizată vor intra peste Licu, Hellvig și demisa Ana în birouri. Dacă n-au nicio problemă, sa-i invite în birouri. Sa le facă și o cafea. Stă la ușa să-i pazeasca Vasilescu, incompetentul sef. Cetățenii care ii plătesc, Dumnezeu cu mila. Cică problema nu e ca infractorii au ajuns până la ușile lor, problema e ca bumbaceala a fost în piata Constitușiei. Un fel de prostul până nu e și fudul și desprins total de realitați, nu e prost destul”, a scris Sorina Matei.