ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Jurnalista Sorina Matei îi spulberă pe useriști, după ce Clotilde Armand și Dan Barna au început să toarne găleți de invective și amenințări pe Facebook ca reacție la imaginile-bombă cu viermuiala din secția securizată și cu extragerea unor saci cu voturi.
 
Și dacă Clotilde Armand a vorbit de o „mineriadă” pusă la cale de PSD, liderul USR Dan Barna a inventat termenul de „candidat observator”. De câteva ore rulează imagini banale cu membrii Biroului Electoral de la Sectorul 1 însoțiți de candidați, prezenți acolo ca observatori, dintre care unul este de la USR PLUS, desfășurându-și activitatea firească de finalizare a validării secțiilor și închiderea procesului electoral”, a scris Dan Barna pe Facebook încercând să justifice hoardele de useriști care au luat cu asalt BES 1.

„Opriți pământul. Nu mai e BES ( varianta Barna) A apărut candidatul observator (tot varianta Barna) care nu mai e doar observator pentru că de fapt renumeră ( varianta scrisă de Clotilde), validează ( varianta scrisă de Barna) voturi. Și de fapt ei umblă prin sacii cu voturi, îi pun, îi scot, cotrobăie și mută. Și de fapt ăia sunt de la alte partide. Și de fapt sunt useriști. Ăștia scot atâtea minciuni pe minut că nu poți sa faci față. Se încurcă singuri în invenții și minciuni. Nu se pupă ce minte unul cu ce minte altul, normal. Până dimineață sunt OZNuri”.