ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


George Soros este în mod clar hotărât să inunde Statele Unite ale Americii cu imigranți și să se asigure că imigranții își pot permite să rămână în țară pentru a declanșa schimbări demografice radicale, potrivit National File. 

De exemplu, primarul democrat din Los Angeles, Eric Garcetti, face parte din consiliul de conducere al unei organizații globale finanțate de George Soros, numită Mayors Migration Council, care face presiuni și promovează programul lui Garcetti prin care acesta plătește imigranții ilegali în timpul pandemiei. 

Garcetti se asociază în eforturile în favoarea imigrației ilegale cu Patrick Gaspard, președintele Open Society Foundations a lui George Soros, și lucrează, de asemenea, cu rețeaua de activism a lui Soros pentru a dezvolta un program de plată a despăgubirilor pentru persoanele de culoare. 

George Soros este un miliardar de stânga de origine maghiară al cărui program este schimbarea radicală  Statelor Unite ale Americii și lumii. Eric Garcetti este în prezent candidatul lui Joe Biden pentru funcția de ambasador în India.

Eric Garcetti este membru al Consiliului de conducere al Consiliului primarilor pentru migrație, alături de alți șapte primari din întreaga lume și de un fost primar. Consiliul Primarilor pentru Migrație le cere susținătorilor săi să "Se alăture primarilor în construirea unei redresări COVID-19 incluzive pentru toți".

 Așadar, pentru ce militează Consiliul Primarilor pentru Migrație? Conform propriilor materiale, Consiliul afirmă: "Cerem ca factorii de decizie la nivel național și internațional să ni se alăture și să ia următoarele măsuri: Asigurarea accesului sigur și echitabil la servicii, indiferent de statutul de migrație, inclusiv la asistență medicală și ajutor economic... Împuternicirea migranților și refugiaților pentru a face parte din soluția la COVID-19, inclusiv prin regularizarea lucrătorilor imigranți esențiali... Combaterea dezinformării, a rasismului și a xenofobiei pentru a consolida solidaritatea comunității în toate eforturile de răspuns și de recuperare a COVID-19...". 

Consiliul pentru Migrație al Primarilor a evidențiat orașul Los Angeles al lui Garcetti în materialele sale, afirmând: "Orașul Los Angeles intervine acolo unde guvernul național nu reușește, oferă asistență directă în numerar tuturor locuitorilor orașului care au nevoie, inclusiv imigranților fără documente". VIDEO: