ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Soția însărcinată a șefului Poliției Voluntari a murit subit, la începutul acestei săptămâni. Procurorii ilfoveni au declanșat o anchetă pentru a se stabili, cu certitudine, condițiile în care tânara femeie și-a pierdut viața, a informat publicația SpyNews.

Surse judiciare au declarat, pentru Spynews, că în dimineața zilei de marți, 3 ianuarie 2022, ofițerul s-a trezit la ora obișnuită, însă soția lui nu mai dădea semne de viață. Acesta a sunat disperat la ambulanță, dar medicii nu au mai putut să facă nimic. 

Femeia era însărcinată în patru luni și nu avea un istoric medical cu patologii. Potrivit surselor judiciare citate de SpyNews, marți dimineață, soțul ei și-a găsit soția fără suflare. În urma primelor cercetări, anchetatorii au spus că este vorba despre un infarct pe care femeia l-ar fi suferit în somn. Polițiștii au decis să deschidă un dosar penal pentru moarte suspectă.

Conform datelor publice coroborate de ActiveNews este vorba despre Cristina Toma Barabula, de 37 de ani, soția șefului Poliției Voluntari, comisar șef Dorin Dumitru Barabula. Cei doi urmau să sărbătorească pe 18 ianuarie anul acesta doi ani de căsnicie. Cristina Toma și cu Dorin Barabula s-au căsătorit în urmă cu doi ani și aveau împreună un copil de 1 an și jumătate. 

Maria Vasile, o rudă a victimei, a susținut într-un comentariu public că nepoata sa decedată de infarct și înmormântată de-acum cu două zile în urmă „era vaccinată cu toate dozele”. „Dar nimeni nu vrea să recunoască cauza, pentru că ei cred în știință”, a comentat aceasta la un articol ȘtiripeSurse plasat ieri pe Facebook despre moartea subită a unei fetițe de 13 ani din Piatra Neamț, caz despre care a scris și ActiveNews. Postarea a devenit virală în scurt timp:

 „Ai plecat la stele, fata noastră frumoasă, mult prea repede, luând cu tine și pruncul nenăscut de 4 luni! Ne-ai lăsat cu sufletele zdrobite de durere. Ai lăsat un soț care te iubește enorm și un copilaș care își va aduce aminte de mama lui din povești și poze. Drum lin către ceruri iubirea noastră!”, a scris mama Cristinei Toma Barabula, Teodora Toma, pe contul ei de Facebook, postare tristă reluată și de soțul ei, tatăl tinerei decedate, Remus Toma, pe 4 ianuarie.

Cei doi apar ca prieteni comuni și cu pseudonimul comisarului pe Facebook, Aquarius Dorin.și cu mama acestuia, Ludovica Barabula.

Ultima postare a comisarului datează de la finele anului trecut când scria, pe 17 decembrie 2022: „Știe cineva dacă anul acesta se naște mai repede, fiindcă au apărut colindătorii?” El mai recomanda în timpul pandemiei ca toată lumea să stea în case. „Este pentru prima oară în viață când ți se cere să-ți ajuți poporul făcând... NIMIC. Stai acasă!”, scria acesta pe Facebook.

140 de comentarii de condoleanțe însoțesc postarea plină de durere a doamnei Teodora Toma, mama victimei. Cristina Toma Barabula și pruncul ei nenăscut se alătură unui șir tot mai lung de „morți subite” ignorate de Ministerul Sănătății și de către toți cei care au recomandat serurile experimentale Covid cauzatoare inclusiv de moarte.