ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ken Ruettgers, campionul de la Green Bay Packer și campion la Super Bowl, a declarat că soția sa a suferit o "reacție severă" la vaccinul Moderna COVID - iar când a intrat în legătură cu alte persoane vătămate de vaccin pe Facebook, grupurile private au fost închise, relatează The Defender.

Într-un interviu acordat președintelui Children's Health Defense, Robert F. Kennedy Jr. în cadrul emisiunii "RFK Jr. The Defender Podcast", Ruettgers a declarat că, la 48 de ore după ce a fost vaccinată, soția sa Sheryl a avut ganglioni limfatici umflați și o senzație de amorțeală și furnicături care a progresat de la față până la picioare.

Au trecut șase luni de când a primit vaccinul, a spus Ruettgers, iar senzațiile de furnicături și amorțeală s-au înrăutățit "progresiv".

Căutând răspunsuri, Ruettgers a spus că Sheryl s-a conectat cu un grup de medici și asistente medicale pe Facebook care împărtășeau îngrijorări similare cu privire la vaccinurile COVID.

În luna mai, aceștia au scris o scrisoare către Dr. Janet Woodcock, comisar interimar al Administrației pentru Alimente și Medicamente din SUA, și Dr. Rochelle Walensky, director al Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor. Ei s-au prezentat ca fiind un "grup tot mai mare de americani care erau sănătoși înainte și care au fost grav răniți de vaccinurile COVID".

"Merităm și solicităm cu tărie transparență și recunoașterea acestor reacții la vaccinuri, astfel încât să se poată începe descoperirile și evoluțiile în domeniul îngrijirii de care avem nevoie cu disperare. Până când nu va exista o recunoaștere a acestor reacții adverse, va fi imposibil ca oamenii să primească îngrijire. Vă implorăm să faceți comunitatea medicală să conștientizeze aceste reacții, astfel încât să putem primi îngrijirile medicale de care avem nevoie și să sperăm că ne vom recupera și ne vom întoarce la viețile noastre sănătoase de dinainte."

Nu au primit niciodată un răspuns. Ruettgers a spus că acesta este motivul pentru care au lansat C19 Vax Reactions, un site web unde persoanele rănite de vaccinurile COVID își pot împărtăși poveștile.