ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Soția fostului parlamentar și lider CJ Vaslui, Corneliu Bichineț, a murit în somn, în urma unui infarct, la Bruxelles, acolo unde se afla împreună cu soțul ei să pregătească nunta băiatului lor, transmite SPS.

 

„Am venit cu Anda, soția mea, la Corneliu, în Bruxelles, să ne bucurăm, împreună, de munca și realizările lui și să stabilim ultimele detalii pentru nunta sa. Dumnezeu a hotărât altfel. După clipe minunate petrecute împreună, mama copiilor mei, soția mea, în timpul nopții a suferit un infarct și s-a stins. Un asemenea om lasă în urma sa lacrimi, durere, nefericire și tristețe! O să o repatriem cât de repede putem și o vom înmormânta la Negrești. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace! Vă mulțumim tuturor pentru mesaje și încurajări!”, a anunțat Bichineț pe Facebook

Corneliu Bichineț este vicepreședinte PMP. El a fost senator PRM, deputat PMP și președinte al Consiliului Județean Vaslui. Soția sa s-a născut la 10 mai 1967 și lucra la Biblioteca Orășenească din Negrești. Săptămâna aceasta a mai murit un apropiat al PMP, Liviu Goicea, supranumit "milionarul KIA".