ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


20 de chartere și avioane private au plecat din Ucraina doar duminică. Printre cei care au organizat zborurile se află și cunoscuții Rinat Ahmetov și Boris Kolesnikov, transmite RomâniaTV, citând ziarul ucrainean Ukrainska Pravda.

„Oligarhii și oamenii de afaceri ucraineni părăsesc Ucraina cu zboruri charter, numai duminică aproximativ 20 de avioane charter și private au plecat din Kiev. Printre charterele și avioanele private care au părăsit Ucraina duminică se numără Rinat Akhmetov și Boris Kolesnikov. Un avion privat pentru 50 de persoane a mai fost comandat de deputatul Platformei Opoziției – pentru Viață , milionarul Igor Abramovici. Potrivit unor informatii din două surse, acest avion ar trebui să ducă rude și colegilor de partid, precum și parteneri de afaceri ai lui Abramovici, de la Kiev la Viena”, a scris ziarul ucrainean.