ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Starea de sănătate a cântăreţului Gabriel Cotabiţă s-a ameliorat. 

Potrivit unui comunicat de presă al Spitalului Floreasca din Capitală,emis joi, artistul este conştient, ”momentele de cooperare alternând cu perioade de confuzie”.

”Pacientul prezintă o suferinţă cerebrală postanoxică. Evaluarea neurologică este în ameliorare, pacientul fiind evaluat în prezent la 13 puncte pe scala GCS (n.r. - Glasgow Coma Scale, de evaluare a stării de comă de la 3 - comă profundă - la 15). Este conştient, momentele de cooperare alternează cu perioade de confuzie, dezorientare temporo-spaţială şi agitatie psihomotorie în planul patului. Pacientul respiră spontan, necesitând intermitent oxigenoterapie pe mască şi are funcţiile vitale în parametrii normali. Se alimentează per os, beneficiază zilnic de şedinţe de psihoterapie şi fiziokinetoterapie”, au anunţat, joi, într-un comunicat de presă, reprezentanţii Spitalului de Urgenţă Floreasca, unde Gabriel Cotabiţă este internat de aproape o lună.

Gabriel Cotabiță a fost găsit inconștient pe 8 mai în sala de sport aflată în incinta unui hotel din capitală. Medicii SMURD ajunși la fața locului l-au resuscitat timp de 40 de minute, interpretul suferind un stop cardio-respirator. De atunci se află internat la Spitalul Floreasca din Capitală.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews