ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Michael "Micky" Geller, un campion de schi nautic, în vârstă de 18 ani, student la Universitatea Louisiana din Lafayette, a murit "brusc" la începutul acestei luni, informează revista People.

Water Ski Canada și colegiul lui Geller au anunțat săptămâna aceasta pe Facebook decesul său din 6 mai, amintindu-și de "etica sa de muncă uimitoare, pasiunea sa nesfârșită, umorul, atletismul și carisma".

Universitatea Lafayette a scris într-o declarație pe Facebook: "Prietenii și familia sa rămân în gândurile, inimile și rugăciunile multora de la Universitate".
 
Nu a fost dezvăluită cauza decesului.

Originar din Ontario, Canada, a fost membru al echipei de schi nautic Ragin' Cajuns Waterski Team a școlii sale și al echipei naționale de schi nautic juniori a Canadei.
 
Geller a concurat la Campionatele Mondiale IWWF, la Campionatele Panamericane și la Turneul de schi nautic Jr. U.S. Masters Water Ski din 2022.

Proaspătul universitar a fost clasat pe locul 6 în lume ca juniori de schi nautic în saltul U21, conform școlii, care a arborat joi steaguri la jumătate de staff pentru a-l onora.

"În aceste momente dificile, haideți să ne unim ca o comunitate pentru a ne susține unii pe alții și pentru a prețui amintirile pe care le avem despre Micky", a împărtășit Water Ski Canada într-un comunicat.

Geller, care a urmat cursurile Universității Lafayette cu o bursă completă, era, de asemenea, un iubitor de alpinism, motociclism, snowmobiling, "angajarea în conversații și dezbateri profunde despre evenimentele actuale" și muzică, potrivit școlii.

Geller a început gimnastica în primii ani de viață, înainte de a trece la escaladă și schi nautic.
 
Michael Arthur 'Micky' Geller