ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Lumea voleiului și a celor de la CSM Constanța este mai săracă de astăzi! Am rămas fără Paul Cămui, jucător și apoi antrenor la clubul nostru, de care ne leagă cele mai frumoase amintiri cu care am început drumul numit CSM Constanța în sportul de performanță.

Paul a făcut parte din echipa Constanței care a promovat în Divizia A1 Masculin ca mai apoi să evolueze pentru noi la primul sezon în Divizia A1. Dragostea sa pentru volei nu se termina la fluierul arbitrului, el alegând calea antrenoratului, la CSM Constanța, unde avea sub îndrumare primii pași ai viitorilor campioni ai Constanței, la mini volei.

Suntem alături de toți cei care îi vor simți pierderea, lipsa sa, zâmbetul său și preluările de pe terenul de volei. Ne vei lipsi, Paul! Condoleanțe familiei!”, scrie CSM Constanța Volei.

„Fiul lui Cristian Cămui, directorul tehnic al Academiei Hagi, s-a stins din viață. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Paul Cămui!”, consemnează FC Farul Constanța Fan Club.

Federația Română de Volei anunță: „DECES

Drum lin, Paul Cămui!

Paul Cămui, fost jucător și antrenor la CSM Constanța, a încetat din viață la doar 27 de ani! Vestea trecerii în neființă (sic) a tânărului voleibalist a lovit ca un trăsnet lumea voleiului. Paul Cămui a reprezentat România la Universiada de la Taipei, din 2017, și a fost coleg între alții cu Adi Aciobănoței, Robert Vologa sau Marius Iftime.

Paul s-a născut și a crescut într-o familie de sportivi, tatăl său Cristian Cămui fotbalist la Farul și Steaua București, actualmente director tehnic la Academia de Fotbal ”Gheorghe Hagi”, iar mama sa Irina Cămui, handbalistă în prima divizie. Paul a jucat și el fotbal, dar s-a îndrăgostit de volei. A jucat pentru CSM București, U Cluj, CSM Constanța, promovând cu echipa de pe Litoral în prima ligă.

În ultimul timp se apucase de antrenorat, dar și de arbitraj. Suntem alături de familia îndurerartă, de toți cei care l-au cunoscut pe Paul. E o pierdere grea, dar îi vom păstra vie amintirea. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!”

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța scrie de asemenea că „este alături de fosta colegă Irina Cămui, în greaua și nedreapta încercare prin care trece, la pierderea fiului său.

Paul Cămui, profesor de sport și antrenor de volei, s-a stins tragic la doar 27 de ani, împietrind de durere inimile celor care l-au cunoscut.

Sincere condoleanțe familiei lovite de această tragedie!

Dumnezeu să-l poarte în lumină!”

Citiți și Raport BOMBĂ: 1887 de stopuri cardiace sau probleme grave ale sportivilor, dintre care 1312 au murit, de la începutul vaccinării COVID

„În aceste momente dificile, suntem alături de familia colegului nostru Paul Cămui, profesor de educație fizică, care ne-a părăsit mult prea devreme. Copiii și colegii vor simți lipsa unui suflet blând.
Drum lin către îngeri!”
, publică și Colectivul Școlii Gimnaziale nr. 28 "Dan Barbilian" Constanța.

„Singurul copil al familiei Cămui, Paul a cochetat prima dată cu fotbalul, evoluând la Farul Constanța, dar s-a dedicat unui alt sport, volei. La seniori a jucat în prima ligă, la CSM București, UVT Timișoara, U Cluj și CSM Câmpia Turzii, înainte de a ajunge, în sezonul 2020/2021, la Academia Tomis, care, la finele acestei stagiuni, a promovat în premieră în Divizia A1.”, se mai scrie pe internet.

FC Farul Constanța adaugă: „Trupul neînsuflețit va fi depus astăzi la Casa Niculescu (lângă Cimitirul Central) începând cu ora 18.00, unde toți cei care l-au cunoscut își vor putea lua rămas bun.

Înmormântarea va avea loc miercuri, la ora 12.00!

Academia Gheorghe Hagi și Farul Constanța sunt alături de directorul tehnic Cristian Cămui la trecerea în neființă a fiului său, Paul, plecat dintre noi la o vârstă foarte fragedă.

Dumnezeu să ofere multă putere familiei în aceste aceste momente foarte dificile.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

Potrivit presei locale, tânărul sportiv „a fost găsit decedat” în această dimineață. Zeci de site-uri publică despre moartea lui Paul Cămui. Nici unul despre cauza morții. Pe 19 decembrie împlinise 27 de ani.

Vedeți și Cum a petrecut Revelionul în Alpii Dolomiți șeful vaccinării, Valeriu Gheorghiță, cu vedeta Monica Bârlădeanu