ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La doar 23 de ani, Florin Azoiței, sportiv ieșean, care a jucat la două echipe importante de rugby din România, Dinamo București și Universitatea Cluj, s-a stins în Olanda, în orașul Leiden. Tânărul a fost  găsit în stare de inconștiență și a ajuns la spital, acolo unde a fost resuscitat fără succes de către medicii olandezi, transmite Adevărul.

Florin era plecat în Olanda să muncească.
 
Familia a primit vestea ca un șoc, deoarece nimeni nu se aștepta ca tânărul să aibă o problemă atât de gravă, încât să ajungă la deces. 

„Este nevoie de ajutorul vostru, al tuturor, într-un caz de repatriere a unui băiat de doar 23 de ani din Iași, Azoiței Petru Florin. Familia din România a fost anunțată telefonic că băiatul nu mai are nicio șansă la viață și tocmai li s-a comunicat decesul de către medicii de la Spitalul din Leiden, Olanda. Nimeni nu oferă mai multe detalii, toata familia este în România, nimeni nu îi poate ajuta cu mai multe informații despre ceea ce s-a întâmplat acolo. Cert este doar că încercarea de resuscitarea a celor de pe ambulanță nu a fost de folos decât pentru termen scurt. Pe lângă durerea sfâșietoare provocată de această veste, familia trebuie să facă rost de banii necesari pentru repatriere. Toate aceste costuri ajung la o sumă exorbitantă. Deși nimic nu poate alina durerea acestor părinți și nici pe cea a fraților săi, apelez la bunătatea voastră, în speranța că împreună vom aduna banii necesari”, au scris mai mulți apropiați de-ai lui Florin, în încercarea de a strânge donații. 
 
 
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană și text