ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fosta luptătoare de la wrestling, Sara Lee, a murit subit, la vârsta de 30 de ani, a anunțat, joi, mama ei, conform Daily Mail.

Sportiva postase chiar înainte cu o zi să moară o poză cu ea îmbrăcată în haine de gimnastică.
 Sara Lee posted her final image to Instagram on Wednesday (above), captioned: 'Celebrating finally being healthy enough to go to the gym 2 days in a row - first ever sinus infection kicked my butt'

Sărbătoresc faptul că în sfârșit sunt suficient de sănătoasă pentru a merge la sală 2 zile la rând - prima infecție sinusală din istorie m-a bătut măr”, a scris ea.

Mama lui Lee, Terri, a anunțat vestea pe Facebook, dar nu a spus cum a murit.

„Cu inimile îndurerate am vrut să împărtășim faptul că Sara Weston a noastră a plecat să fie cu Isus”, a scris ea.

„Suntem cu toții în stare de șoc. Vă cerem să lăsați cu respect familia noastră să jelească. Cu toții avem nevoie de rugăciuni, în special Cory și copiii ei”.

Lee a fost căsătorită cu Cory Weston, care purta numele de wrestling Wesley Blake, iar cei doi au avut trei copii. 
 
Lee was married to fellow wrestler Cory Weston, and the pair had three children

Lee și Weston s-au căsătorit în decembrie 2017 și sunt părinții fiicei Piper, în vârstă de cinci ani, ai fiului Brady, în vârstă de trei ani, și ai unui băiețel născut în august 2021.
 
Născut în Hope Township, Michigan, Lee a fost culturistă în timpul liceului și a continuat să studieze ecografia medicală la Delta College din Bay City, Michigan.

Ea a participat la reality show-ul WWE și a fost declarată câștigătoare prin votul fanilor, având ca premiu un contract de 250.000 de dolari pentru un an cu WWE, compania americană a wrestlingului profesionist.

În 2016 a părăsit franciza și de atunci s-a antrenat în Orlando, Florida, cu Team Vision Dojo.