ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Kelly Slater, campion mondial de 11 ori la surfing, a vorbit recent despre pericolele legate de vaccinurile experimentale Covid-19, după ce mama sa a fost diagnosticată cu o tulburare neurologică în urma vaccinării, relatează Info Wars.

Slater a declarat în timpul unei întâlniri Zoom: "Pentru mine, să văd oameni care erau foarte, foarte pro-vax... foarte împotriva cuiva care își face treaba, care acum au fost fie ei înșiși, fie altcineva afectat de vaccin... un număr de oameni pe care îi cunosc au murit. Cunosc un medic care a încetat să mai administreze în Australia pentru că doi sau trei dintre pacienții săi au murit pe Sunshine Coast."

"Mama mea a fost afectată personal, și-a pierdut simțul maxilarului și al limbii, precum și al mâinilor și picioarelor. Ea are ceea ce pare a fi un fel de mielită transversală", a continuat Slater.

În continuare, surferul a susținut că mama unuia dintre prietenii săi din Florida "moare încet" într-un spital din cauza vătămărilor provocate de vaccin.

"Este derutant pentru mine că cineva ar fi forțat să continue, să fie forțat să facă un vaccin pentru a-și păstra cariera, slujba, școala, locul în societate, capacitatea de a merge să cumpere mâncare de la un magazin. Toate aceste lucruri sunt... este ca o societate distopică pentru mine și nu cred că oamenii își dau seama de asta pentru că vine în valuri mici care te condiționează să fii de acord cu asta și apoi cu asta și apoi cu această regulă."

El a menționat că oamenii ar trebui să poată să primească vaccinul dacă doresc, dar a sugerat să se abțină de la a face acest lucru deoarece potențialele efecte adverse sunt ireversibile.

Slater a adăugat: "Dar, nu mă forțați pe mine sau pe cei dragi mie și nu mă faceți să par o persoană rea din cauza asta, pentru că dacă funcționează, atunci sunteți bine și nu ar trebui să vă faceți griji pentru mine."

Din păcate, creșterea numărului de leziuni provocate de vaccinuri și a deceselor cauzate de injecțiile experimentale cu ARNm determină tot mai mulți oameni să afle adevărul pe calea cea mai grea.