Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu,  mărturisește într-o postare pe Facebook că regretă că a susținut într-o perioadă „spectacolul unor procurori”, iar prin puterea dată multora din parchet, interne sau servicii, s-a ajuns la „o hartă a clanurilor și mai mare și mai bine organizată”. Cumpănașu admite că și-a dat seama „târziu”, dar nu prea târziu că din efortul său de a întări acele instituții „am ajuns sa întăresc CLANURI din instituții care sub aparența principiilor au pactizat cu interlopii până la protejarea criminalilor și nemernicilor care ne-au răpit și omorât copiii”.

„MĂRTURISIRE: Dragi prieteni, sunteți singurii care mi-ați fost alături în toata aceasta perioadă (alături de 99% din media românească online și video) și singurii care meritați să vă împărtășesc cele mai grele și dureroase cilpe și sentimente din aceste zile și nu numai, chiar mărturisiri care mă macină:
– Am avut și am un sentiment de vinovăție pt că din convingere am susținut într-o perioadă spectacolul unor procurori convins fiind că România trebuie curățată de ticăloșii care ne-au jefuit. Nu le-am pus la îndoială profesionalismul și motivațiile și reiese acum că am greșit. Chiar dacă am avut o atitudine echilibrată și nu radical pozitivă nu pot să mă exclud dintre cei care le-au dat credibilitatea și puterea cu care au hărțuit și batjocorit la ordin. Cu siguranță nu in toate cazurile. Au fost și golani care au primit condamnări pentru CLANIZAREA României. Numai că prin puterea dată multor nemernici din parchet, interne sau servicii am ajuns la o hartă a clanurilor și mai mare și mai bine organizată. Pt că au acționat la ordin și la comandă politică, fără profesionalism și slabi pregătiți.
– Am făcut tot ce am putut eu de când mă știu sa lupt pt ÎNTĂRIREA statului nu pt șubrezirea lui. Am colaborat cu o multitudine de instituții pentru a dezvolta mecanisme de prevenire, pentru a schimba legi, a îmbunătăți proceduri, a le mari competente și voi continua sa o fac, dar LA DRACU GATA!. Constat că din efortul de a întări acele instituții am ajuns să întăresc CLANURI din instituții care sub aparenta principiilor au pactizat cu interlopii până la protejarea criminalilor și nemernicilor care ne-au răpit și omorât copii!!!. M-am trezit tarziu? DA. Prea tarziu? ÎN MOD CERT NU. Avem puterea să măturam instituți întregi dacă eșueaza nu sa le cocolosim!. Si acest lucru este tot pentru binele statului roman!. Astazi sunt Alexandra si Luiza. Dar MAINE?
P.S. : SI pt toate lichelele care spun ca m-au descoperit acum cu aceasta nenorocire a familiei mele le spun atat: din 2007 am avut aparitii TV si online non-stop. La un moment dat aveam si 10 aparitii pe saptamana. Nu mai spun de producerea a 3 emsiuni de succes: Ambasador Romania, Romania Unita si EU-Romania. Asadar cel putin 10000 de aparitii media, articole, initiative pt tara asta. Niste nemernici!. Pai daca m-ati descoperit voi acum lighioanelor ca unchi al ingerului nostru Alexandra mai puteam sa ajung pana aici cu presiunea publica si nu numai?!. NU. Sfarsea totul ca in situatia Melencu si zeci de mii de situatii similare in care NIMENI nu i-a auzit si nu a stiut batjocura si nesimtirea unor procurori, politisti, judecatori corupti, indolenti, nepasatori, profitori si unii ei insisi interlopi”, a scris Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.