ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aceasta este descoperirea uimitoare a unui studiu sociologic dat publicității de compania americană de cosmetică dermatologică Advanced Dermatology.

Sondajul a fost realizat pe un eșantion de 1.463 de persoane aflate într-o relație cu o vechime de cel puțin un an.

Respondenții au fost 51% bărbați și 49% femei, cu o medie de vârstă de 38 de ani.

*


Dintre cei chestionați, 2 din 3 persoane au declarat că „partenerul lor arată mai rău decât înainte de începutul pandemiei”.
 
 

O proporție de 79% dintre respondenți au afirmat că partenerii lor ar trebui să mai slăbească, iar 55% au declarat că sunt jenați de felul în care arată partenerul, cu ocazia diferitelor ocazii sociale.

Mai bine de jumătate (52%) dintre cei chestionați au declarat că partenerul se îmbracă mai neglijent, iar 45% au afirmat că partenerul petrece mai puțin timp pentru a se îngriji.

Studiul sociologic, citat de Zero Hedge, arată:

„Am pus întrebarea ce anume ar schimba oamenii în înfățișarea partenerului lor, dacă avea această posibilitate. Mai întâi, 79% dintre persoanele chestionate au declatat că partenerul ar trebui să mai slăbească. Destul de puțin: 10 kilograme în medie.

„Aspectul este și el important: 69% au afirmat că și-ar dori ca partenerul să se aranjeze cu mai multă grijă.

„Unde mergem, în afară de sala de sport și de dermatolog? O comunicare bună rezolvă multe probleme în relații, deci ați putea începe cu asta, dacă vă faceți griji. Trei din patru persoane spun că au vorbit cu partenerii lor despre aceste schimbări, într-un fel sau altul. Mai bine de jumătate (52%)  i-au vorbit celuilalt pe șleau, în timp ce restul (48%) au făcut-o prin comentarii mai subtile.”

Compania de dermatologie afirmă că „explozia” pe care o constată în industria de resort „începe astfel să capete sens”.
 

„Partenerii declară că schimbările cele mai notabile au fost: burți mai umflate, fețe mai grase și funduri mai mari”, arată studiul.

Documentul afirmă că ieșirea persoanelor din rutina cu care erau obșinuite înainte de pandemie este principalul motiv pentru care unele dintre ele au devenit „delăsătoare”.

Întreținerea fizică și înfățișarea au avut ambele de suferit, mai arată sondajul.