ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Din păcate, asistăm la una dintre cele mai mari fraude electorale din istoria SUA! Este incredibil de cât tupeu și de câtă nesimțire dau dovadă neomarxiștii și progresiștii americani. Profitând de pandemie, în statele conduse de democrați au fost trimise sute de mii de buletine de vot pe adresele unor oameni decedați sau care nu mai locuiesc în acele state. Apoi, alte sute de mii de buletine recepționate după data 3 noiembrie au fost contabilizate, fără ca observatorii republicani să aibă acces la ele, să vadă cum derulează procesul de numărare a voturilor și dacă acele buletine de vot respectă toate rigorile legale (plicurile nu sunt deteriorate, există semnăturile alegătorilor, au fost completate corect și expediate până în data de 3 noiembrie).

Pe lângă asta, în Wisconsin au fost depistate mai multe buletine de vot decât numărul alegătorilor înregistrați (în SUA trebuie să te înregistrezi o singură dată în viață ca să poți vota), iar în Pensilvania, de la un avans de circa 600 de mii de voturi, Trump a ajuns la doar câteva mii, după ce aproape jumătate de milion de buletine trimise prin poștă au fost atribuite lui Biden. Stânga vrea să inoculeze că toți cei care au votat prin corespondență l-au ales pe Biden, însă dacă acest lucru era adevărat, atunci candidatul democrat trebuia să aibă peste 90 de milioane de voturi, nu 72 de milioane.

Totodată, ceea ce se întâmplă în state precum Georgia ridică alte semne de întrebare. Pe lângă faptul că acest stat este un bastion republican, diferența dintre voturile exprimate pentru candidatul republican la Senat și cele pentru Trump este de peste 150 de mii! Unde s-a mai văzut ca alegătorii să voteze un senator republican, dar nu și un președinte republican? Firește că ceva e putred la mijloc...

Nu în ultimul rând, de ce unele state mici, precum Nevada, au amânat atât de mult numărarea voturilor, pe când alte state mult mai populate, precum Florida, au anunțat demult rezultatele? Oare nu pentru că Nevada este condusă de democrați, iar Florida - de republicani?

Eu cred că neomarxiștii și progresiștii au întrecut măsura. Dacă justiția din SUA nu va pune capăt acestui dezmăț, Biden o să fie ultimul președinte american. Mark my words!