ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fondatorul companiei Microsoft, Bill Gates, în vârstă de 66 de ani, a anunțat marți că a fost testat pozitiv la noul coronavirus, în ciuda celor 3 doze de ser anti-Covid, și că va trebui să stea în izolare. Cu toate că „vaccinul” nu l-a protejat, el se consideră norocos că n-a făcut o formă gravă, deși companiile producătoare nu se lăudau cu evitarea celui mai prost dintre scenarii, ci cu evitarea infectării de orice fel - aceasta era utilitatea mult-clamată a „imunizării”.

Într-o serie de postări pe Twitter, Bill Gates și-a explicat cu lux de amănunte atât starea de sănătate, cât și planurile de viitor. Pentru că el n-a renunțat la visul de a-i „ferici” pe toți oamenii cu „imunizarea” de care se simte atât de „binecuvântat” în timp ce stă la pat:

„Am fost testat pozitiv la COVID. Mă confrunt cu simptome ușoare și urmez sfatul experților, izolându-mă până când voi fi din nou sănătos.


Sunt norocos că sunt vaccinat și rapelat și am acces la teste și la o îngrijire medicală foarte bună. (continuarea, dedesubt)
 

Fundația Gates se reunește astăzi pentru prima dată în ultimii doi ani, iar eu sunt norocos să fiu pe Teams (platforma de videoconferințe online de la Microsoft) pentru a-i vedea pe toți și pentru a le mulțumi pentru munca depusă.

Vom continua să lucrăm cu partenerii și vom face tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că niciunul dintre noi nu va trebui să se confrunte din nou cu o pandemie”, a transmis Gates într-o serie de postări pe Twitter(continuarea, dedesubt)
 
 
Cât de mult bine vrea să facă el omenirii am văzut atât în timpul pandemiei, cât și din declarațiile lui privind reducerea populației lumii. Într-o conferință din urmă cu 12 ani, miliardarul malthusianist susținea că „dacă facem o treabă bună” cu vaccinurile și avorturile, populația lumii ar putea să fie diminuată cu 10% - 15 %. (continuarea, dedesubt) VIDEO: