ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Jamie Foxx a rămas "paralizat și orb" din cauza unui "cheag de sânge în creier" după ce a primit vaccinul COVID-19, susține o sursă pentru MSN.

Au fost dezvăluite detalii îngrozitoare despre sănătatea lui Jamie Foxx în legătură cu starea medicală misterioasă a acestuia.

Starul din Django Unchained ar fi "parțial paralizat și orb", pe lângă o serie de alte complicații, după ce a primit vaccinul COVID-19, a susținut jurnalistul hollywoodian A.J. Benza după ce a vorbit cu o sursă apropiată lui Foxx.

"Jamie a avut un cheag de sânge în creier după ce a primit vaccinul. El nu a vrut injecția, dar filmul în care a jucat a fost presat să o facă", a mărturisit jurnalistul.

"Cheagul de sânge din creier i-a provocat în acel moment paralizia parțială și orbirea", a susținut Benza, care a insistat că informația sa a fost "cineva din cameră" care a știut la prima mână despre spitalizarea lui Foxx.

"Mă gândesc: "De aceea a explodat pe platou cu o săptămână înainte de a se întâmpla această urgență medicală?"", l-a întrebat jurnalistul veteran pe Pinsky. "De aceea a concediat trei sau patru persoane pentru că se săturase de aceste mandate?".

Foxx a fost internat în spital după ce a suferit o "complicație medicală" joi, 11 aprilie, deși a fost dificil de descoperit detalii specifice despre starea sa actuală de sănătate.

Problemele medicale ale lui Foxx, în vârstă de 55 de ani, s-au accentuat în timp ce filma ultimul său film "Back in Action". Filmul, în care joacă și Cameron Diaz, a avansat cu producția fără Foxx, folosind o dublură în locul său.