ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Moonbin, membru al trupei K-Pop ASTRO, în vârstă de numai 25 de ani, a fost găsit fără suflare în locuința sa, transmite Antena3.

Tânărul a fost găsit mort, miercuri, în reședința sa din cartierul Gangnam-gu din Seul, Coreea de Sud, chiar de către managerul său.
 
"Se pare că Moonbin și-a luat viața. În prezent, pentru a determina cauza exactă a morții, discutăm despre efectuarea unei autopsii", au transmis oamenii legii.

Dansator și cântăreț, Moonbin era cunoscut atât în Coreea de Sud, cât și la nivel internațional.

„Pe 19 aprilie, membrul ASTRO, Moonbin, ne-a părăsit brusc pentru a deveni o stea pe cer. Deși nu putem compara durerea noastră cu durerea pe care o simt familia îndoliată, pierzând un fiu și un frate iubit, membrii ASTRO, colegii artiști Fantagio, directorii companiei și angajații îl plâng pe artist cu mare tristețe și în stare de șoc”, se arată în mesajul trupei.