ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sergio Aguero, în vârstă de 33 de ani, fotbalist la Barcelona, s-a prăbușit la ultimul meci al echipei catalane, în minutul 41, după ce a acuzat probleme de respirație.

Potrivit informațiilor, ritmul cardiac al fotbalistului era mult peste limită, așa că a fost transportat la spital. În urma unui control amănunțit.
 Ar putea fi o imagine cu 3 persoane și text care spune „A 叶 Sergio Aguero is doing OK Sergio Aguero's heart rate was much higher than normal, so he was taken to the hospital for more tests. He's okay now, according to TW/10JoseAlverez SEPTEMBER 2021”
 
Aguero a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă, care înseamnă, pe scurt, o bătaie neregulată a inimii. Cu câteva luni în urmă recomanda călduros vaccinarea copiilor de 12 ani:
 
 
 
 
Problemele de inimă îl vor însoți.
 
  Ar putea fi o imagine cu 2 persoane și text care spune „akten Via Diario Sport: Sergio Agüero has been diagnosed with cardiac arrhythmia, a heart rhythm rate disorder”

 
VIDEO:

 
 
Recent, în România, în timpul meciului U Craiova 1948 - Universitatea Craiova, personalul medical i-a acordat primul ajutor unui fan al Craiovei, care intrase în stop cardiac, în tribuna stadionului. El a fost dus la spital, dar manevrele medicale nu au mai dat rezultat, suferind al doilea infarct. După o oră în care s-a încercat salvarea pacientului a fost confirmat decesul. Suporterul era din Bocșa, de lângă Reșita, informează Digi Sport.


 
 
sorin