ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Metrorex amintește că, în perioada 15 - 17 iulie, se va închide stația de metrou Pipera pentru modernizarea sistemului de control acces. Stația va fi închisă timp de trei zile, din care doar o zi lucrătoare.
 
În această perioadă trenurile de metrou vor circula cu călători doar până la/de la stația Aurel Vlaicu.

Metrorex mai amintește că a informat autoritățile locale și RATB cu privire la desfășurarea proiectului de modernizare, precum și a modificărilor apărute în graficul de execuție, și a solicitat sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului în comun de suprafață, pentru perioadele în care se vor desfășura lucrări în stațiile cu o singură intrare.

La sfârșitul lunii iunie, Metrorex a decis reducerea de la șapte la trei zile a perioadei de realizare a lucrărilor de modernizare la stațiile cu o singură intrare.

Astfel, în stația Pipera, lucrările vor avea loc în perioada 15 - 17 iulie, în Aurel Vlaicu 29 iulie – 1 august, în Constantin Brâncoveanu 22 - 25 iulie, în Tineretului și Apărătorii Patriei 2 – 5 septembrie, în Dimitrie Leonida și Costin Georgian 9 – 12 septembrie, în Pantelimon și Berceni 16 – 19 septembrie.