ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Principala cauză a morții în anul 2018 a fost avortul, procedeu prin care au fost curmate 42 milioane de vieți la nivel mondial, chiar dacă statisticile oficiale nu includ avorturile la decese, copiii nenăscuți nefiind recunoscuți ca ființe umane, informează Știri pentru viață, anunță Basilica.
Statistica sumbră a fost relatată de Breitbart News, care a semnalat că numărul de avorturi din întreaga lume este mai mare decât numărul cumulat al persoanelor care și-au pierdut viața din cauza cancerului, SIDA, a accidentelor rutiere și sinucideri.
 
41.9 milioane avorturi
8.2 milioane persoane decedate din cauza cancerului
5 milioane din cauza fumatului
1.7 din cauza SIDA
 
Statistici pentru anul 2018 au fost furnizate de: http://www.worldometers.info/
 
Astfel, Worldometers estimează aproximativ 59 milioane de morți în 2018 în întreaga lume, fără a include însă numărul avorturilor, deoarece copiii nenăscuți victime ale avorturilor nu sunt recunoscuți ca ființe umane, chiar dacă biologic a fost demonstrat că sunt ființe umane unice chiar din momentul concepției și suferă o moarte violentă prin avort.