ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Sub presiunea timpului, am alcătuit o echipă de intervenție rapidă alături de colegii de la Honor et Patria, pentru a spăla rușinea de pe obrazul capitalei noastre.

La doar câteva ore de la momentul în care am aflat despre profanarea monumentului închinat lui Nicolae Paulescu - inventatorul Insulinei - , am reușit să îl readucem la starea inițială.”, informează Grupului Noi Românii.

„România nu tolerează "cancel culture"!”, mai scriu autorii operațiunii de care trebuia să se ocupe Primăria Capitalei și Ministerul Culturii împreună cu Poliția Română cu tot.

Ne întrebăm dacă onor instituțiile statului în cauză s-ar fi mișcat puțintel mai repede dacă era vorba de un monument vandalizat al evreilor din România...

Citiți și Statuia lui Nicolae Paulescu, descoperitorul insulinei, profanată în București. CINE SUNT INSTIGATORII. Va reuși Poliția să descopere făptașii sau va abandona la fel ca în cazul Bisericii din IOR vandalizată anul trecut chiar sub camerele de supraveghere?