ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Decizia definitivă și irevocabilă a Curții de Apel Brașov din noiembrie 2015, care a anulat dreptul de proprietate al familiei președintelui Klaus Iohannis asupra imobilului din centrul Sibiului (închiriat Băncii Raiffeisen) nu a dus la modificarea situației patrimoniale a familiei prezidențiale. 

Rise Project scrie că o parte din imobilul de pe str. Nicolae Bălcescu nr. 29, este intabulat în continuare pe numele soților Carmen și Klaus Iohannis, cărora Banca Raiffeisen le plătește în continuare chirie.

”Președintele încasează în continuare chiria imobilului al cărui titlu de proprietate i-a fost anulat, în noiembrie, de Curtea de Apel din Brașov.

Informația aceasta este reiese dintr-un răspuns pe care Raiffeisen Bank l-a transmis la o întrebare adresată de RISE Project.

„Raifeissen Bank, în calitate de chiriaș, nu a fost notificată de către nicio instituție cu privire la schimbarea proprietarului. Plata chiriei se face, așadar, trimestrial, conform contractului comercial în vigoare”, scrie în răspunsul dat de bancă.
 
Declarația băncii Raiffeisen este sprijinită de datele de la oficiul de cadastru Sibiu”, scriu cei de la RISE Project.

Articolul integral poate fi citit AICI.