ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Senatul statului american Tennessee a adoptat o lege care interzice „pulverizarea, eliberarea ori dispersia intenționată, prin orice mijloace a substanțelor chimice ori care conțin produși chimici”, informează The Guardian.

Legislația care interzice "injectarea, eliberarea sau dispersarea intenționată, prin orice mijloace, de substanțe chimice, compuși chimici, substanțe" a trecut de senatul dominat de republicani, iar acum va fi analizată de camera dominată de republicani, înainte de a fi cântărită de guvernatorul republican al statului Tennessee.
 
Proiectul de lege din Tennessee, introdus în senat de republicanul Steve Southerland, nu folosește termenul "chemtrails". Cu toate acestea, limbajul din proiectul de lege - se vorbește despre faptul că guvernul "dispersează în mod intenționat substanțe chimice în atmosferă".
 
Există, de asemenea, o mișcare pentru adoptarea unei legi similare în Pennsylvania.