ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, se arată deranjată rău de „miile de certificate de vaccinare false, emise de medicii din R. Moldova” precizând că instituția pe care o conduce a identificat „mii de nume de familie” ale celor care au comis și comit această ilegalitate, probele respective fiind transmise organelor de anchetă.

Vă întreb, stimată Doamnă ministru, cine credeți că a generat această nouă sursă de corupție în Republica Moldova?

Nu știți?

Propaganda aberantă și nesăbuită, panica, frica semănată în societate de responsabilii cu sănătatea prin intermediul instrumentelor media în legătura cu virusul chinezesc ucigaș dau naștere noilor surse de corupție, abuzuri și ilegalitări!

Prețurile nesimțite, fixate de oameni nesimțiți, la testele de tot felul legate de virusul în cauză și aprobate de Ministerul pe care îl conduceți au generat fenomenul care vă deranjează!

Sumele uriașe de bani scurse din buzunarele sărăcite ale cetățenilor de mafia medicamentelor în urma propagandei și panicii anti-virus (nu vreau să-l numesc pentru că Fb îmi cenzurează imediat mesajul!) sunt cauza esențială a corupției și infracțiunii de fals în acte de care vorbiți!

Dictatura sanitară instituită de structurile internaționale criminale prin intermediul Ministerului Sănătății în legătură cu pandemia dă naștere abuzurilor de tot felul și ilegalităților!

Orice dictatură naște corupție!

Sistemul sănătății, în loc să trateze în liniște și corect pacienții atinși de virusul chinezesc, să-i vindece, să-i ferească de moarte, face propagandă generând isterie și corupție!

Despre asta trebuie să vorbească un ministru al Sănătății preocupat sincer de soarta cetățenilor în condițiile pandemiei criminale pusă la cale de minți criminale atunci când sesizează organele de anchetă pe marginea fenomenului descris mai sus.