ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Stelian Tănase comentează pe blogg-ul său formarea noului guvern, susținând că de la masa negocierilor nu vor lipsi nici serviciile, nici BNR.

Fostul şef al TVR consideră că guvernul Cioloș este  un guvern ”de alegeri”, așa cum au fost guvernele Stolojan și Isărescu, apărut dintr-o criză, care are menirea să organizeze alegeri – locale și parlamentare în 2016.

”Va dura cam tot un an, firește dacă trece hopul votului de investitură și dacă va supraviețui pînă la termen. (alegerile parlamentare, nov 2016) . În aceste zece zile trebuie să își completeze lista de miniștri. Unii vor fi serviți in plic de la Cotroceni. E reverența față de Iohannis că l-a desemnat premier”.
 
Fostul șef  al TVR spune că, ”deși i s-au dat asigurări că își va alege singur echipa, afirmația e doar pentru public, nu are acoperire. Aleși miniștri vor rezulta din consultările cu partidele. Fiecare va încerca să își plaseze oameni de încredere în executiv. Nici serviciile nu vor absenta de la masa de joc. Nici BNR”.