ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Știrea bună a zilei ne vine din Arhiepiscopia Tomisului, mai exact, de la Parohia „Sfântul Mare Mucenic Mina” din Constanța, care va împărți câteva mii de pungi de dulciuri miercuri și joi copiilor săraci din județul Constanța, în special din mediul rural, dar nu numai.   

„Un tir de dulciuri pentru copiii sărmani” este gata să pornească la drum
Parohia „Sfântul Mare Mucenic Mina” din Constanța a pregătit dulciuri pentru mii de copii din județul Constanța. Acțiunea face parte din cadrul proiectului „Un tir de dulciuri pentru copiii sărmani”. Cu ajutorul sponsorilor, al donatorilor și al voluntarilor au fost colectate și pregătite pungi cu dulciuri care vor fi distribuite după următorul program:
Miercuri, 8 decembrie, de la ora 10.00, vor primi daruri copiii din localitățile: Potârnichea, Bărăganu, Mereni, Comana, Darabani, Vâlcele, Cotu Văii, Vârtop, Arsa, Pecineaga, Vânători și Dulcești.
Joi, 9 decembrie, începând cu ora 10.00, tirul cu dulciuri va ajunge în satele: Crișan, Horia, Saraiu, Vulturu, Runcu, Pantelimon și Mireasa”, a anunțat marți Arhiepiscopia Tomisului pe Facebook.

Preotul Claudiu Banu de la Biserica Sfântului Mare Mucenic Mina din Constanța a ținut să le mulțumească tuturor celor care au donat sau au făcut voluntariat pentru „a aduce zâmbete și bucurii miilor de suflețele”:

„Mulțumesc frumos tuturor pentru sprijin în desfășurarea proiectului "Un tir de dulciuri pentru copiii sărmani ".
Totul este posibil datorită dărniciei și contribuției fiecăruia dintre dumneavoastră, donatori, sponsori și voluntari.
Vă mulțumesc și vă îmbrățișez părintește pe toți”, a scris pr. Claudiu Banu pe pagina de Facebook „Biserica Sfântul Mina Constanța”. VIDEO: