ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Stratul de ozon începe să se vindece, spun oamenii de știință de la NASA.
 
Invenție cu potențial uriaș realizată de cercetătorii din Craiova: un material extrem de ușor de modelat, din care se pot realiza oase artificiale. Invenția a fost brevetată.
 
Astăzi a fost dat în folosință Podul Ciurel - Nod Virtuții care a fost construit pentru a face legătura între vestul și centrul Capitalei. Un proiect demarat în urmă cu 14 ani dar care s-a blocat din cauza expropierilor. Este o parte din pasajul care va face accesul la Autostrada București- Pitești.
 
Artiștii restauratori au terminat refacerea picturilor interioare din Mănăstirea Sucevița. Lucrările au durat 20 de ani. Frescele bisericii erau de nedescifrat din cauza fumului și prafului adunate în sute de ani de existență.
 
Rata de teste pozitive a scăzut în ultima săptămână în România.
 
Departamentul Pro Vita Iași oferă burse pentru 50 de tineri.
 
În Harghita masca nu va mai fi obligatorie pentru copii, în timpul orelor, a anunțat Consiliul Județean. Harghita este unul dintre județele cu cele mai puține cazuri din țară.
 
Magazinul La Cocoș vine de la Ploiești și în București. Un antreprenor local face 54 mil. euro cu un magazin de 4.500 mp în Ploiești. Acum el vine în București în locul hipermarketului Carrefour Vitantis.
 
Mai mulți preoți și credincioși din bisericile Sectorului 1 participă la o campanie de donare de sânge.
 
O cooperativă apicolă din Dobrogea a ridicat o fabrică de procesare a mierii cu 2 milioane de lei.
 
Cu gânduri bune!